Op zoek naar een huurwoning, zonder inschrijfkosten?

Een huurwoning zoeken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of één van de andere grote steden  is bijna niet te doen. Hier vind je aanbod dat je nergens anders ziet. Hoe dat komt? Op alle andere sites betaal of jij, of de verhuurder voor de bemiddeling. Vaak via een abonnement, of met een bepaald percentage van de waarde van de huurovereenkomst. Bij Geen-Makelaar betaalt niemand iets. Jij niet, en de verhuurder dus ook niet. Nou ja, vandaar dus.

Waarom je huurwoning zoeken bij Geen-Makelaar?

Veel verhuurders op Geen-Makelaar zijn mensen zoals jij en wij. Studenten, young professionals die naar het buitenland gaan voor werk, of afgestudeerden die lang gespaard hebben voor een wereldreis. Het enige verschil: zij hebben een woning te verhuren en jij hebt er toevallig net een nodig.

Geen-Makelaar is het enige platform dat jullie bij elkaar brengt zonder inschrijfkosten. Omdat we geen lastige drempels opwerpen met betaalde abonnementen en de bijbehorende regeltjes. We brengen alleen vraag en aanbod bij elkaar. Jullie bepalen zelf of je met elkaar in zee wilt. En onder welke voorwaarden. Wij bieden het platform, en als je wilt wat tips en goede raad. Huren zonder inschrijving dus.