Je huurwoning in Nederland adverteren zonder kosten

Als verhuurder weet je waarschijnlijk niet beter: je betaalt altijd voor de bemiddeling. Vaak via een abonnement, of met een bepaald percentage van de waarde van de huurovereenkomst. En als het voor jou gratis is, moet de huurder betalen. Bij Geen-Makelaar betaalt niemand iets. Jij dus ook niet. Niet als je je advertentie plaatst en ook niet als je ’m verhuurt. Kosteloos je woning verhuren.

Waarom je huurwoning aanbieden bij Geen-Makelaar?

Als je geen zin hebt in extra kosten maar wel je woning wilt verhuren kom je al snel uit op het via-via circuit. Dat gaat soms goed, maar helaas ook net zo vaak niet. Een huurder die zich niet zo netjes gedraagt maar die wel een vriend is van een vriend, dat is een lastige situatie. Of je adverteert op Facebook, met een eindeloze stroom berichtjes als gevolg van mensen die kennissen taggen die vervolgens nooit reageren.

Geen-Makelaar is het enige platform dat je gratis in contact brengt met serieuze huurders. We brengen jullie bij elkaar, waarna je zelf bepaalt of je met elkaar in zee wilt. En onder welke voorwaarden. Wij bieden alleen het platform, en als je wilt wat tips en goede raad. Gratis en voor niks.